Scheetje Beef

Scheetje Beef

over Scheetje Beef

Scheetje Beef is een heerlijk vakantiehuisje voor twee tot zes personen in Twente. Dé ideale kans om in een stiltegebied midden in het bos te genieten van de prachtige natuur. Onze huisjes liggen niet op een park of camping, maar vrij in het bos. U ervaart bij ons rust, ruimte en vrijheid. Op het terras met tuinmeubilair ontspant u in de zon, steekt u de vuurkorf aan of snuift u de frisse buitenlucht op. En als de tuin verlaat of het oprit afloopt staat u gelijk in ‘Het Springendal’, één van de bekendste natuurgebieden in de omgeving.

Deze content is geblokkeerd. Accepteer de cookies om deze content weer te geven.

Scheetje Beef

Algemene informatie

Het interieur van Scheetje Beef ziet er verzorgd, netjes en gezellig uit. Scheetje Beef is voorzien van een heerlijke zithoek met een 2 en 3 persoonsbank en enkele stoelen. In deze zithoek is ook een haard (met gratis hout) aanwezig voor de nodige gezelligheid Natuurlijk is Scheetje Beef voorzien van digitale televisie zodat u ook tijdens uw vakantie niets hoeft te missen.

Voor de gezelligheid in de avonduren kunt u zich aan de hoge zithoek prima uitleven. De hoek is prima geschikt om spelletjes aan te spelen, maar natuurlijk kunt u hier ook gewoon in het stiltegebied uw maaltijd nuttigen.

De bovenverdieping telt 6 slaapplaatsen. De 6 bedden (waarvan 1 stapelbed) zijn verdeeld over 3 slaapkamers. Tevens zijn er vaste kasten op iedere slaapkamer aanwezig.

Het hele vakantiehuisje voorzien van een centrale verwarming. Desgewenst kan de haard aangestoken worden voor een gezellig haardvuur.

De keuken is voorzien van een barretje met krukken en natuurlijk is de keuken volledig uitgerust met een elektrische kookplaat, een koelkast, een magnetron, voldoende serviesgoed en bestek, pannen en overig keukengerei.

Ook is de keuken voorzien van een afwasmachine, senseo apparaat, wasmachine en een extra koelkast met vriesvak.

Uiteraard is er ook een doucheruimte aanwezig in Scheetje Beef voorzien van een wastafel. Deze bevindt zich op de begane grond. Er is een apart toilet aanwezig.

In Scheetje Beef is uiteraard ook rekening gehouden met de kleintjes. Zo is er voor de kinderen een kinderbed een kinderstoel en er is een box aanwezig. Uiteraard mag het speelgoed voor de kinderen niet ontbreken. Buiten is er voor de kinderen een schommel.

  • Tevens is er rekening mee gehouden dat kennissen en/of vrienden u komen bezoeken dus er kan ook nog 1 logeerbed bij geplaatst worden.
  • Voor een skelter voor de kinderen kan gezorgd worden.
  • Honden kunnen in overleg ook met u meekomen naar Scheetje Beef.
  • Hand- en beddenlinnen zijn desgewenst ook te huur.
  • Ook zijn er oplaadpunten voor de fiets in de schuur, waar je de fietsen neer kunt zetten.
  • Wifi is aanwezig en is tegen een kleine vergoeding te gebruiken.
Scheetje Beef

Route

Wij zijn eenvoudig te bereiken. Vanaf de A1 neemt u de afslag Oldenzaal. Rij richting Ootmarsum en daarna richting Vasse. Bij de kerk in Vasse gaat u rechtsaf de Hooidijk op. Ga vervolgens links op de Maatmansweg en sla bij de eerste boerderij rechtsaf. Onze vakantiewoningen liggen aan de Schaapskooiweg 4 te Hezingen (Vasse).

Scheetje Beef

Meer info

Neem contact met ons op via het e-mail formulier of bel 0541-680678 (bgg: 06-10123794).

Social media

Start typing and press Enter to search