Recreatie & Omgeving

Genieten in Twente

Scheetje Beef en De Goudvink zijn de perfecte uitvalsbasis om Twente te ontdekken. Wandelen, fietsen of domweg genieten van de schoonheid en rust? Onze vakantiehuisjes maken het mogelijk. Maar het Twente coulisselandschap biedt meer. Bekijk de pittoreske dorpjes of breng een bezoek aan het meer toeristische en sfeervolle stadje Ootmarsum met prachtige kunstgalerieën, bijzondere winkeltjes en sfeervolle eetgelegenheden. En natuurlijk biedt Twente ook voor kinderen volop vertier. Lees onze tips hieronder of neem contact met ons op voor meer informatie.

Recreatie & Omgeving
Recreatie & Omgeving

Natuur

van twente

De Twentse natuur kent veel gebieden en mogelijkheden om heerlijk te ontspannen. Bezoek een landgoed. Of ga voor een mooie fietstocht of lange wandeling en geniet van de glooiende akkers, kronkelende landwegen, het bos en bijzondere grote oude bomen.

Recreatie & Omgeving

Wandelen

in twente

Door de natuurgebieden in Twente lopen prachtige wandelroutes. Het Twentse coulissenlandschap biedt u schitterende weidse uitzichten. De lucht is zuiver en puur. De rust, ruimte en vrijheid ervaart u zeker tijdens een heerlijke lange wandeling.

Recreatie & Omgeving

Fietsen

door twente

Ook de fiets is een ideale manier om de schoonheid van Twente te ontdekken. Routes volop! Dezes leiden u langs (water)molens, houtwallen en meer natuurschoon. Bezoek de mooie Twentse dorpjes en ervaar de echte Twentse gastvrijheid en gezelligheid.

Recreatie & Omgeving

NATUURGEBIED ‘HET SPRINGENDAL’

‘De tuin van Nederland’. Zo wordt dit mooie stukje Twente ook genoemd. Schilderachtige kwelvijvers, watervalletjes en smalle beekjes midden in het bos zorgen voor een romantische aanblik. Heuvels, weilanden, meertjes, houtwallen, heide en historische boerderijen maken het plaatje compleet. Doordat het natuurgebied niet toegankelijk is voor gemotoriseerd verkeer is het heerlijk rustig. De uitgestrekte bossen en pittoreske dorpjes vragen om een lange fiets- of wandeltocht. Of ontdek het gebied op een bijzondere manier: maak een schemertocht met de boswachter.

Recreatie & Omgeving

BELEEF BUITEN

Recreatie & Omgeving

Ervaar de natuur

Social media

Start typing and press Enter to search