Ons gastenboek

Ons gastenboek

Schrijf maar raak

De natuur, rust en vrijheid. Heeft het u goed gedaan? De prachtige omgeving en Twenste gastvrijheid. Heeft u het ervaren? Vertel het ons…

Ons gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Alle velden zijn verplicht. Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben. We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
14 berichten.
Dinanda westdijk uit Waddinxveen schreef op 14 juni 2022 om 14:30
Wij zaten met 9 (jong) volwassenen in het huisje. Een mooie omgeving, een heerlijke plek. Lange tafel buiten waar je gezellig met elkaar kan zitten. Elke avond de vuurkorf aan. Aan allerlei zaken wordt er gedacht zoals hout. Netjes schoon en als welkom een lekkernij. Vriendelijk contact met de verhuurder. Heerlijk weekend gehad. Één echte aanrader!
Familie Soethout uit Delft schreef op 18 augustus 2019 om 11:07
Wij zaten met ons hele gezin (8 volwassenen + hond) in huisje De Goudvink van 9 t/m 16 augustus 2019. En het was in één woord geweldig! Het huisje ligt heel mooi tussen bos en landerijen. Heel rustig zonder directe buren dichtbij. Diverse wandelingen door het mooie Twentse landschap starten direct bij het huisje, erg fijn. Het huisje is van alle gemakken voorzien, zoals een ruime douche en een goed geoutilleerde keuken. Met zijn achten pasten we met gemak in het huisje, en ook eromheen was veel ruimte om te zitten of te bewegen. Echt een aanrader!
feikje ielkema uit oudeschoot schreef op 3 juni 2019 om 17:52
Mei 2019 Wat een warme ontvangst de krentewegge en de koffie stonden klaar en het was lekker warm bij binnenkomst. De bedden mooi opgemaakt. Van alles in het huis aanwezig dik voor elkaar Prachtig huis aan de bosrand veel dieren vogels herten spechten eekhoorntjes echt voor natuurliefhebbers. Wij hebben genoten van de gastvrijheid in Twente Mooi centraal gelegen met weinig km ben je zo weer in een ander gebied.In één woord super. Fam hielkema em Fam oosterbos

Start typing and press Enter to search