Ons gastenboek

Ons gastenboek

Schrijf maar raak

De natuur, rust en vrijheid. Heeft het u goed gedaan? De prachtige omgeving en Twenste gastvrijheid. Heeft u het ervaren? Vertel het ons…

Ons gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Alle velden zijn verplicht. Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben. We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
12 berichten.
feikje ielkema uit oudeschoot schreef op 3 juni 2019 om 17:52:
Mei 2019 Wat een warme ontvangst de krentewegge en de koffie stonden klaar en het was lekker warm bij binnenkomst. De bedden mooi opgemaakt. Van alles in het huis aanwezig dik voor elkaar Prachtig huis aan de bosrand veel dieren vogels herten spechten eekhoorntjes echt voor natuurliefhebbers. Wij hebben genoten van de gastvrijheid in Twente Mooi centraal gelegen met weinig km ben je zo weer in een ander gebied.In één woord super. Fam hielkema em Fam oosterbos
Kari en Loes uit Leiden schreef op 30 januari 2017 om 11:03:
Wij verbleven in Scheetje Beef in januari 2017, in een besneeuwd en berijpt landschap. Wonderschoon! Vanuit het huisje zijn zoveel mooie wandelingen en uitstapjes te maken. De familie Weersink doet er alles aan om het verbijf in dit huis zo aangenaam mogelijk te maken. Het huis is superschoon, lekker warm en alles wat je voor een verblijf nodig hebt is er.
Roelie Domker uit Hoogeveen schreef op 31 oktober 2016 om 15:21:
We hebben met veel plezier ons 30-jarig huwelijk gevierd met onze kinderen en kleinkinderen in De Goudvink. Brandschoon huisje, van alle gemakken voorzien en gelegen in een prachtige omgeving. Ook rondom het huisje ziet alles er netjes en verzorgd uit. Nog bedankt voor de gastvrije ontvangst met koffie en krentenwegge, héérlijk!. En bedankt voor de service van een tweede kinderledikantje en kinderstoel, helemaal top!

Start typing and press Enter to search