Ons gastenboek

Ons gastenboek

Schrijf maar raak

De natuur, rust en vrijheid. Heeft het u goed gedaan? De prachtige omgeving en Twenste gastvrijheid. Heeft u het ervaren? Vertel het ons…

Ons gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Alle velden zijn verplicht. Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben. We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
15 berichten.
Irma Borst uit Wormerveer schreef op 30 mei 2024 om 09:08
Afgelopen weekend heb ik met mijn vriendengroep doorgebracht in “Scheetje Beef”. Bij binnenkomst was ik blij verrast; wat een prachtig huis in een geweldige omgeving. Een mooie overkapping zodat we ondanks het minder goede weer toch buiten konden zitten en konden genieten van de vogels. Alles wat je nodig hebt is in het huis aanwezig en zó schoon heb ik een vakantiehuis niet eerder meegemaakt. De omgeving is voor natuurliefhebbers een paradijs met diverse vogels en hertjes Zowel het huis als de omgeving heeft ons doen besluiten ons 25e weekendje weg volgend jaar opnieuw in Scheetje Beef door te brengen. Irma Borst
Dinanda westdijk uit Waddinxveen schreef op 14 juni 2022 om 14:30
Wij zaten met 9 (jong) volwassenen in het huisje. Een mooie omgeving, een heerlijke plek. Lange tafel buiten waar je gezellig met elkaar kan zitten. Elke avond de vuurkorf aan. Aan allerlei zaken wordt er gedacht zoals hout. Netjes schoon en als welkom een lekkernij. Vriendelijk contact met de verhuurder. Heerlijk weekend gehad. Één echte aanrader!
Familie Soethout uit Delft schreef op 18 augustus 2019 om 11:07
Wij zaten met ons hele gezin (8 volwassenen + hond) in huisje De Goudvink van 9 t/m 16 augustus 2019. En het was in één woord geweldig! Het huisje ligt heel mooi tussen bos en landerijen. Heel rustig zonder directe buren dichtbij. Diverse wandelingen door het mooie Twentse landschap starten direct bij het huisje, erg fijn. Het huisje is van alle gemakken voorzien, zoals een ruime douche en een goed geoutilleerde keuken. Met zijn achten pasten we met gemak in het huisje, en ook eromheen was veel ruimte om te zitten of te bewegen. Echt een aanrader!

Start typing and press Enter to search