Ons gastenboek

Ons gastenboek

Schrijf maar raak

De natuur, rust en vrijheid. Heeft het u goed gedaan? De prachtige omgeving en Twenste gastvrijheid. Heeft u het ervaren? Vertel het ons…

Ons gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Alle velden zijn verplicht. Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben. We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
11 berichten.
Kari en Loes uit Leiden schreef op 30 januari 2017 om 11:03:
Wij verbleven in Scheetje Beef in januari 2017, in een besneeuwd en berijpt landschap. Wonderschoon! Vanuit het huisje zijn zoveel mooie wandelingen en uitstapjes te maken. De familie Weersink doet er alles aan om het verbijf in dit huis zo aangenaam mogelijk te maken. Het huis is superschoon, lekker warm en alles wat je voor een verblijf nodig hebt is er.
Roelie Domker uit Hoogeveen schreef op 31 oktober 2016 om 15:21:
We hebben met veel plezier ons 30-jarig huwelijk gevierd met onze kinderen en kleinkinderen in De Goudvink. Brandschoon huisje, van alle gemakken voorzien en gelegen in een prachtige omgeving. Ook rondom het huisje ziet alles er netjes en verzorgd uit. Nog bedankt voor de gastvrije ontvangst met koffie en krentenwegge, héérlijk!. En bedankt voor de service van een tweede kinderledikantje en kinderstoel, helemaal top!
Anneke Wilschut uit Kollumerpomp schreef op 28 september 2016 om 15:20:
Fam Weersink, hartelijk dank voor uw gastvrijheid. We hadden een prachtig weekend van 23 t/m 26 sept 2016. We, zijn 8 volwassenen en 2 kinderen en nog niet te vergeten 2 honden. Wat een ruimte om het huis, heerlijk met zulk prachtig weer en zo'n groot gezelschap. Het huis was compleet en de kwaliteit van alle gebruiksartikelen krijgt een 10! Brandschoon was ALLES! Kortom hartelijk dank!!

Start typing and press Enter to search