Natuur, rust en vrijheid!

Natuurhuisje Twente

Heerlijk rustig op vakantie in een natuurhuisje in Twente? Onze vakantiehuisjes liggen in een typisch Twents landschap, gekenmerkt door bossen, heidevelden en boerderijen. Bij het verlaten van uw vakantiehuisje stapt u direct in het bekende natuurreservaat ‘Het Springendal’; een bijzondere bosrijke omgeving in het groene Twente (nabij Ootmarsum).

2 HEERLIJKE NATUURHUISjes IN OOTMARSUM

Onze sfeervolle vakantiehuisjes ‘Scheetje Beef’ en ‘De Goudvink’ zijn compleet en van alle gemakken voorzien. Wat kunt u zoal bij ons verwachten?

– Het hele vakantiehuisje is voorzien van een centrale verwarming
– Een sfeervolle haard in de woonkamer
– Digitale televisie
– Kindvriendelijk: speelgoed, schommels en skelters
– Honden kunnen ook met u meekomen (in overleg)
– Wifi is aanwezig en is tegen een kleine vergoeding te gebruiken.

NATUUR, RUST & VRIJHEID IN TWENTE

Aan ruimte geen gebrek. Onze natuurhuisjes liggen namelijk in de prachtige Twentse natuur. In deze prachtige omgeving nabij Vasse en Ootmarsum zijn bijzonder veel wandel- en fietsroutes. Onze vakantiehuisjes hebben een eigen zithoek buiten op een terras met tuinmeubilair. Wilt u in alle rust genieten van de natuur in het mooie Twente, dan zijn ‘Scheetje Beef’ en ‘De Goudvink’ dé perfecte vakantie huisjes. Een natuurhuisje in Twente huren overtreft namelijk al uw verwachtingen. Neem gerust telefonisch contact op of vul het contactformulier in!

Natuurhuisje Twente huren? – 2 Heerlijke vakantiehuisjes in Ootmarsum
Natuurhuisje Twente huren? – 2 Heerlijke vakantiehuisjes in Ootmarsum

Scheetje Beef

Scheetje Beef is een heerlijke vakantiehuisje voor twee tot zes personen. Snuif de geur van het bos op, maak een fietstocht of geniet van de prachtige natuur in het stiltegebied.

Natuurhuisje Twente huren? – 2 Heerlijke vakantiehuisjes in Ootmarsum

De Goudvink

De Goudvink is hét vakantiehuisje voor 8 t/m 10 personen. Geniet van de zon en het daglicht in de fraaie serre of wandel het oprit af en kijk je ogen uit in het natuurgebied ‘Het Springendal’.

Natuurhuisje Twente huren? – 2 Heerlijke vakantiehuisjes in Ootmarsum

Glasvezel

Natuurlijk is in onze huisjes WIFI (glasvezel) aanwezig. WIFI is te huur per (mid)week of weekend.

Social media

Start typing and press Enter to search