Natuur, rust en vrijheid!

Vakantiehuis Ootmarsum

Een paar dagen op vakantie in een vakantiehuis in Ootmarsum? Kom volledig tot rust in onze heerlijke vakantiehuisjes en de schitterende omgeving. Onze huisjes staan niet op een camping of een park, maar liggen in het bekende Twentse natuurreservaat ‘Het Springendal’; een bijzondere bosrijke omgeving tussen Ootmarsum en Vasse.

Twee sfeervolle vakantiehuisjes

Onze heerlijke vakantiehuisjes ‘Scheetje Beef’ en ‘De Goudvink’ zijn compleet en van alle gemakken voorzien. Wat kunt u zoal in de vakantiehuisjes verwachten?

– Het hele vakantiehuisje is voorzien van een centrale verwarming.
– Een haard met gratis hout.
– Terras met tuinmeubilair
– Digitale televisie
– Honden toegestaan (in overleg)
– Wifi is aanwezig

Recreatie en omgeving ootmarsum

Aan ruimte is er absoluut geen gebrek in de Twentse natuur. In de nabije omgeving van Ootmarsum zijn ontelbaar veel wandel- en fietsroutes. Ook aan kinderen is gedacht; voor hen is er voldoende vermaak en ruimte om zich uit te leven met o.a. speelgoed, schommels en skelters. Beide vakantiehuisjes hebben tevens een eigen zithoek buiten. Hier kunt u optimaal genieten van de rust en de natuur in het stiltegebied. ‘Scheetje Beef’ en ‘De Goudvink’ zijn dé vakantiehuisjes in Ootmarsum om heerlijk rustig te genieten van het mooie Twente. Neem gerust telefonisch contact op of vul het contactformulier in!

Vakantiehuis Ootmarsum huren? – 2 Heerlijke vakantiehuisjes in Ootmarsum
Vakantiehuis Ootmarsum huren? – 2 Heerlijke vakantiehuisjes in Ootmarsum

Scheetje Beef

Scheetje Beef is een heerlijke vakantiehuisje voor twee tot zes personen. Snuif de geur van het bos op, maak een fietstocht of geniet van de prachtige natuur in het stiltegebied.

Vakantiehuis Ootmarsum huren? – 2 Heerlijke vakantiehuisjes in Ootmarsum

De Goudvink

De Goudvink is hét vakantiehuisje voor 8 t/m 10 personen. Geniet van de zon en het daglicht in de fraaie serre of wandel het oprit af en kijk je ogen uit in het natuurgebied ‘Het Springendal’.

Vakantiehuis Ootmarsum huren? – 2 Heerlijke vakantiehuisjes in Ootmarsum

Glasvezel

Natuurlijk is in onze huisjes WIFI (glasvezel) aanwezig. WIFI is te huur per (mid)week of weekend.

Social media

Start typing and press Enter to search