Natuur, rust en vrijheid!

Vakantiehuis huren Twente

Toe aan een welverdiende vakantie om volledig tot rust te komen? Dan kan een vakantiehuis huren in Twente de perfecte oplossing voor u zijn. In een schitterende omgeving kunt u genieten van de natuur. Onze vakantiehuisjes vind je namelijk niet op een camping of een vakantiepark, maar in het bekende natuurreservaat ‘Het Springendal’; een van de bekendste natuurgebieden in de omgeving van Twente (tussen Ootmarsum, Vasse en Tubbergen).

2 heerlijke vakantiehuisjes

Onze vakantiehuisjes ‘Scheetje Beef’ en ‘De Goudvink’ zijn sfeervol en compleet ingericht. Wat kunt u zoal bij in onze huisjes verwachten?

– Het hele vakantiehuisje is voorzien van een centrale verwarming.
– Een haard met gratis hout in de woonkamer
– Digitale televisie
– Mooie faciliteiten voor kinderen
– Honden kunnen in overleg ook met u meekomen
– Wifi is aanwezig en (tegen een kleine vergoeding) te gebruiken.

Onze vakantiehuisjes hebben een eigen zithoek buiten op een terras met tuinmeubilair. Hier geniet u van de rust en natuur in het stiltegebied. ‘Scheetje Beef’ en ‘De Goudvink’ zijn ideale vakantiehuisjes in Twente om heerlijk rustig te genieten van het mooie Overijssel.

Recreatie en omgeving Twente

Behalve rust leent het mooie Twentse landschap zich ook goed voor leuke uitjes. Op enkele kilometers van de huisjes vind u bijvoorbeeld het gezellige centrum van Vasse, Tubbergen en Ootmarsum, waarvan laatstgenoemde beschikt over fraaie gebouwen en een rijke historie. Verder liggen grote steden als Hengelo, Oldenzaal of Enschede op ongeveer 30 minuten rijden.

Vakantiehuis huren Twente? – 2 Heerlijke vakantiehuisjes in Twente
Vakantiehuis huren Twente? – 2 Heerlijke vakantiehuisjes in Twente

Scheetje Beef

Scheetje Beef is een heerlijke vakantiehuisje voor twee tot zes personen. Snuif de geur van het bos op, maak een fietstocht of geniet van de prachtige natuur in het stiltegebied.

Vakantiehuis huren Twente? – 2 Heerlijke vakantiehuisjes in Twente

De Goudvink

De Goudvink is hét vakantiehuis voor 8 t/m 10 personen. Geniet van de zon en het daglicht in de fraaie serre of wandel het oprit af en kijk je ogen uit in het natuurgebied ‘Het Springendal’.

Vakantiehuis huren Twente? – 2 Heerlijke vakantiehuisjes in Twente

Glasvezel

Natuurlijk is in onze huisjes WIFI (glasvezel) aanwezig. WIFI is te huur per (mid)week of weekend.

Social media

Start typing and press Enter to search